Založ si blog

Z podsvetia do parlamentu ? ? ?

Pred voľbami som napísal blog, v ktorom som upriamil pozornosť na vtedy nádejného (ne)politika Borisa Kollára a jeho hnutie Sme rodina. Už vtedy som upozornil na jeho kontakty na organizovaný zločin z 90. rokov minulého storočia, keď jeho spoločníci vo viacerých firmách boli neskorší známi mafiáni, ktorých potupne zlikvidovali zrejme iné konkurenčné zločinecké skupiny.

V posledných dňoch vyplávali na povrch ešte novšie hrozivejšie skutočnosti, ktoré nasvedčujú tomu, že predseda tohto politického zoskupenia, ktorý je nádejným koaličným partnerom širokej pravicovej koalície, ktorá má vládnuť Slovensku nasledujúce štyri roky, v minulosti robil mafiánskeho poskoka pri transporte počítačov do zahraničia, ktoré boli nelegálne dovezené na Slovensko a obchodoval s drogami. Aby toho ešte nebolo málo, na povrch vyplávali fotky z dovolenky na Kuby, na ktorých je dnes už poslanec Boris Kollár odfotený v spoločnosti známych mien zo slovenského podsvetia. Podľa vlastných slov ich stretol na jedenásťmiliónovej Kube, ktorú navštívi ročne len niekoľko stoviek Slovákov, úplne náhodou, keď tam bol na výlete so svojou priateľkou a rovnako tvrdí, že ich ani poriadne nepozná. Títo údajní mafiáni ho mali okamžite požiadať o spoločnú fotografiu vtedy ešte s neznámym Kollárom. Boris, mal podľa vlastného svedectva teda obrovskú smolu, stretnúť náhodne na ostrove slobody Slovákov a navyše k tomu mafiánov, ktorí ho požiadajú o spoločnú fotografiu  v čase, keď ho ešte takmer nikto nepoznal, je fakt na zaplakanie.

V jeho strane však nie je jediný, komu sa lepí podobná smola na lepy. Jeho niekdajšia milenka, matka jedného z jeho deviatich detí a poslankyňa Národnej rady SR Petra Krištúfková, ktorá kandidovala z kandidátky jeho hnutia z piateho miesta, má v živote podobné patálie. Takmer všetci jej partneri boli považovaní za mafiánov (jednému z nich dnes už zosnulému Róbertovi Diničovi ešte pred Kollárom splodila dieťa)  a napokon sú aj oni už zväčša na druhom svete, na ktorí odišli nedobrovoľnou cestou alebo sedia za bránami slovenských väzníc. No čo už, niektorí ľudia to v živote jednoducho ľahké nemajú.

Je však na zvážení predsedov zvyšných pravicových strán, ktorí plánujú vytvoriť spoločnú vládu na Slovensku, či budú stáť o podporu politickej strany, ktorá má zrejmé konexie na ten najhorší organizovaný zločin, akými sú obchod s drogami či vraždy ľudí a nebudú od predsedu hnutia Sme rodina požadovať rezignáciu z predsedníckej stoličky tohto politického zoskupenia a vzdanie sa poslaneckého mandátu.

Prečo voliť Husára

06.04.2016

V sobotňajších voľbách o post primátora mesta Zlaté Moravce sa o Vašu dôveru uchádza PaedDr. Dušan Husár, riaditeľ Strednej odbornej školy technickej v Zlatých Moravciach a nezávislý poslanec mestského zastupiteľstva, ktorý kandiduje pod volebným číslom 3. Do volebného súboja o túto verejnú funkciu ho nominovala ako nestraníka najväčšia politická strana na [...]

Prečo voliť primátora

04.04.2016

Už túto sobotu Zlatomoravčania pristúpia po necelých dvoch rokoch k novej voľbe primátora svojho mesta potom, čo v tejto funkcii po odsudzujúcom právoplatnom rozsudku skončila Serafína Ostrihoňová. Doplňujúce voľby na primátorsky post mesta Zlaté Moravce sa budú konať v čase od 7:00 do 20:00. Volieb sa môžu zúčastniť všetci obyvatelia mesta po dovŕšení 18. roku [...]

Kotlebova strana každým dňom ukazuje, čím v skutočnosti je

23.03.2016

Od volieb prešli len dva týždne a za tento krátky čas sa o politickom nováčikovi v parlamente Ľudovej strane – Naše Slovensko hovorilo a napísalo viac ako o samotnom víťazovi volieb. Za vysoký mediálny záujem môže z časti extrémistická ideológia tejto strany a v neposlednom rade aj spoločenské výčiny predstaviteľov tohto zoskupenia. Hneď v úvode si objasnime [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

ivanihnacak

Najpodivuhodnejšie na budúcnosti je predstava, že našu dobu budú nazývať staré zlaté časy. Ernest Miller Hemingway

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 105814x
Priemerná čítanosť článkov: 5291x

Autor blogu

Kategórie